Sant Miquel de Sererols



Sortida familiar a Sant Miquel de Sererols
(Vall de Sau, Collsacabra)

El diumenge dia 26 de setembre, varem fer la sortida que teniem previst a aquest indret.

Desprésde recollir la clau de l'ermita a la casa de Subiranes varem continuar el camí cap aquesta ermita per esmorzar-hi.

.............................Sant Miquel de Sererols








....................................................................................................Esmorzant

Varem visitar l'ermita i varem triar un solei per esmorzar, després xino-xano, ens varem dirigir cap a Santa Cília. Tot i que aquesta ermita està molt enronada, val la pena anar-hi ja que des d'aquest indret es pot contemplar una vista esplèndida del pantà de Sau, Castell de Tavertet, Puig de la Força, Riera de Balà eetc.

.............................................Runes de l'ermita de Santa Cília











Vista des de Santa Cília..........................................................................Bauma

El bosc en aquest indret, està ple d'unes grans roques barrejades amb la vegetació , sembla un bosc encantat.

Haviem llegit que aprop hi havia una gran bauma i la varem buscar-la entre pedres i arbres, i en varem una, com que no hi ha cap mena d'indicació no sabem si era aquesta la que ens indicaba l'escrit.


Varem retrocedir per anar a buscar el camí i ens veram dirigir cap a la casa "El Noguer". per dinar-hi. Aquesta casa, tot i que no està habitada, està molt ben conservada i es veu tot molt cuidat, tan la casa com l'entorn.



............Casa "El Noguer"......................................................Dinant


Hi ha grans prats verds, aigua i també en el turó de davant la casa s'hi pot veure una senyera aguantada per un pilar de quatre cares on hi ha quatre poemes de poetes diferents, un de Catalunya, un altre del país valencià, un altre de les illes Balears i un altre de la Catalunya nord.





...............Senyera............................................................Tot el el grup

Després de dinar, i de fer una bona reposada, els grans, i la quixalla jugant pels prats amunt i avall, varem emprendre el camí de retorn pel grau del Noguer, ique en poc menys de mitja hora ens varem posar al Collet de la Creu, prop d'on teniem els cotxes, i cap a casa, s'ha dit, contents i satisfets per haver tingut una jornada tranquila i poder gaudir d'un dia explèndit clar i solei ; i fins la propera!!!.

Comentaris

Jordi Umbría ha dit…
Ei! L'Assumpta no ho explica, però si mireu la foto dels que vam anar-hi, veureu el Marius, la Martina i la Maria Eulàlia: uns nous centellencs amb ganes de muntanya i que, a més, ens poden fer de guies per la Serra de Tramuntana a Ses Illes (diu que, inclús, hi ha bones escalades!!!). Guai!!! Benvinguts!!!
assumpta ha dit…
Gràcies Jordi, tens tota la raó, no vaig presentar els nous participants, sort que tots junts enss complementem.